A szabadság élménye,
az élmény szabadsága!

Ki szeretnél kitűnni a szürkék közül? Szeretnél többet nyújtani nyaralóddal, mint mások?

Mi segíthetünk!!!
A megoldás kulcsa a jövőben rejlik, a jövő pedig az elektromobilitás!

Emelkedj ki nyaralóddal a szürke hétköznapokból és válaszd nemcsak Magyarországon, hanem egész Európában egyedi szolgáltatásunkat! – Bérelj Golfkocsit nyaralód mellé vagy Csatlakozz a Golfcar Apartman hálózatunkhoz!

Nem vízparti a nyaralód? Sebaj, mert egy golfkocsival pár percen belül a parton vannak vendégeid és még egy plusz szolgáltatást és élményt is biztosítasz nekik!
Ha pedig vízparti nyaralód van és mellé még egy golfkocsit is biztosítasz, akkor te leszel az, aki egész nyárra kirakhatja a megtelt táblát!
Ha akarjuk, ha nem pár éven belül mindenki elektromos járgányokkal fogja szelni a magyar utakat!
Keress minket bátran!

Áraink

Golfkocsi bérlés

Bérlés hosszú távra

1 hónap – 150.000 Ft+ÁFA

2 hónap 250.000 Ft+ÁFA

3 hónap 350.000 Ft+ÁFA

4 hónap 400.000 Ft+ÁFA

Szállítási díj

Kérésre a bérelni kívánt járművet kiszállítjuk, a szállítási díj 200 Ft+ÁFA/km.
A távolságot Budaörsi telephelyünktől számítjuk!

Balaton, az örök élmény minden korosztálynak!

“Húzós volt a hét, meló ezerrel, küzdelem a dugóban és otthon a családi teendők. Pihenjünk a hétvégén, irány a Balaton! Jó lenne csavarogni is a parton, de a tömegben való tülekedés helyett inkább egy nyitott járműben suhannék szívesen!”

“Vége a vizsgáknak, megérdemelt pihenés a haverokkal a Balcsin! Már alig bírok magammal! Végre együtt a parton, szól a zene és buli hajnalig! Egy nyitott kabrió taxi jól jönne ebben a melegben a sörözés után!

“A gyerekek már egy hete számolják az éjszakákat a BALATONI nyaralásig. Az utolsó napokban már búvárszemüvegben ugrálnak a kanapén… Persze, aztán cipelhetem az összes cuccot utánuk a partra! Bárcsak nem kellene málhás szamárként felpakolva róni nap-mint-nap a strand és a nyaraló közötti utat!

Mi mindegyik álomhoz tudunk egy olyan extra élményt biztosítani, ami a nyaralást felejthetetlenné tesz!

Előnyök

Az elektromobilitás élménye

Bepattanunk mindannyiank egy szál fürdőruhában a nyaraló privát elektromos golfkocsijába és irány a part, ahol még fizetni sem kell a parkolásért, sőt, később együtt megyünk a közeli étterembe koktélozni, miközben halkan zümmög teljesen elektromos golfautónk alattunk és vígan kócolja a szél hajunkat! MAGA AZ ÉLMÉNY!

Egyedülálló szolgáltatás

Nyaralótulajdonos partnereinknek kedvező áron biztosított privát elektromos golfkocsi egyedülálló szolgáltatásával kiemelkedik a versenytársak közül, így az átlagos árokhoz viszonyítottan még a legkisebb nyaralók is legalább nettó 10.000,-forintos extra napi hozamot könyvelhetnek el!

A Balatonpart közelsége

A balatonparti ingatlanok legfőbb vonzerejét, a vízpart közelségének élményét biztosítjuk az elektromos golfkocsival, amelyet egy B-s jogosítvánnyal rendelkező sofőr a parttól távolabbi, akár a főút túlfelén lévő ingatlanok számára is biztosítja a part közelségét! Gyorsan, szabadon, könnyedés, mosolyogva!

További előnyök

Ingyenes parkolás – az elektromos golfkocsi ingyenesen parkolhat a településeken.

Japán minőség – piacvezető Yamaha golfkocsik tökéletes esztétikai és műszaki állapotban, egyenesen Japánból!

Nagy hatótáv – akár 25-30 km-es megtehető távolság egy feltöltéssel, kisebb kirándulásokra is alkalmas.

Részvétel a forgalomban – B-s jogosítvánnyal részt vehet lassú járműként a közúti forgalomban.

Személyautó biztonságban – a legtöbb helyzetben helyettesíti a személygépkocsit a nyaralás alatt.

Mozgó hirdetőfelület – a mosoly a legjobb reklám… nyaralójának híre terjedni fog.

Egységes arculat és megjelenés – franchise elvek alapján kínálunk igényes és profi szolgáltatásokat.

Ajánlataink ön számára

Válasszon elérhető golfautó kínálatunkból a golfcar.hu címen és próbálja ki a szezonban bérlési lehetőségeink valamelyikét, növelve hozamát és megtapasztalva szolgáltatásunk valamennyi előnyét! IDÉN MÁR CSAK 10 bérelhető járművünk maradt! NE MARADJON LE!

Fejezze ki csatlakozási szándékát a 2022-es évben induló üzemeltetési szolgáltatásunk iránt és FOGLALJON LE nyaralójának egy PRIVÁT GOLFAUTÓT, legyen része a Golfcar Apartman nagy családjának! További részletek és a foglalás pontos menete alább.